Home

Agenda

Stadspas Amsterdam

Bushuur / Coach rental

Vacatures

Contact
De Dagtochten Specialist

Iedereen verdient een dagje uit!Agenda 2018

Klik op de tocht voor meer / minder informatie.

Stadpas
Aanbiedingen!

Wij hebben gedurende het jaar verschillende aanbiedingen met Stadspas Amsterdam. Ook als u geen Stadspas heeft kunnen deze aanbiedingen erg aantrekkelijk zijn.

Klik HIER voor de aanbiedingen!

Januari
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Februari
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Maart
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
April
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Mei
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Juni
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Juli
In deze maand hebben we helaas geen tochten meer.
Augustus
13 augustus Boottocht Amsterdam Op aanvraag

Met de Koningin Juliana varen we van Roelofarendsveen via de Haarlemmermeer naar Amsterdam. Vervolgens varen we dwars door de stad naar het Noordzeekanaal. Aan boord verwennen wij u met koffie met een slagroomsoesje en een lunch. Het staat u natuurlijk vrij om ?s middags nog een lekker bitterballetje te bestellen! Tot slot varen we via de Zaan naar het centrum van Zaandam. Hier staan de bussen weer klaar om u terug te brengen naar de opstapplaatsen.
Inclusief: vervoer, rondvaart, koffie met een slagroomsoesje, koffietafel met kroket.

Prijs: € 39,50 per persoon

Opstapplaatsen:
09:15 Buikslotermeerplein
09:45 Amstel Station
10:15 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban

14 augustus Boottocht Amsterdam Beschikbaar

Vandaag doen we hetzelfde als maandag 13 augustus, maar we varen van Zaandam naar Roelofarendsveen!
Inclusief: vervoer, rondvaart, koffie met een slagroomsoesje, koffietafel met kroket.

Prijs: € 39,50 per persoon

Opstapplaatsen:
09:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
10:00 Amstel Station
10:30 Buikslotermeerplein

15 augustus Dagje Texel > Volgeboekt <

Vanaf de Kop van Noord-Holland varen we naar het eiland Texel. Hier staat onze Texelse gids al op ons te wachten. Zij brengt ons naar de gezellige haven van Oudeschild voor een kopje koffie met Texelse koek. Aansluitend maken we een mooie rondrit over het eiland. In de middag maken we nog een stop in De Koog alvorens terug te keren naar het vasteland.
Inclusief: vervoer, overtocht, koffie met Texelse koek, gids, lunch.

Prijs: € 47,50 per persoon

Opstapplaatsen:
07:45 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:15 Amstel Station
08:45 Buikslotermeerplein

16 augustus Heidetocht > Volgeboekt <

De gekleurde heide brengt een bijzondere sfeer met zich mee en is voor velen een bron van rust en inspiratie. De Ginkelse heide doen wij in de ochtend aan. Wij vervolgen onze weg en doorkruisen de Veluwe via de mooiste routes. Na de lunch bezoeken wij het hoog(s)tepunt van de Veluwe: de Posbank. Hier heeft u een schitterend uitzicht over prachtige glooiende heidevelden.
Inclusief: vervoer, lunch.

Prijs: € 30,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

17 augustus Boerenbondsmuseum Beschikbaar

Het Boerenbondsmuseum is een openluchtmuseum waar de geschiedenis en het leven in een Brabants dorp aan het begin van de vorige eeuw levend wordt gehouden. Dit museum bevat een twee originele boerderijen met levende dieren, een gezellig dorpsplein met verschillende ambachtshuisjes, een veldkapel en een replica van een oude stoomtram.
Inclusief: vervoer, entree, lunch.

Prijs: € 39,50 per persoon

Opstapplaatsen:
10:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
11:00 Buikslotermeerplein
11:30 Amstel Station

18 augustus Mosseldag Yerseke > Volgeboekt <

De Mosseldag in de Zeeuwse vissersplaats Yerseke is een jaarlijks terugkerend feest. U kunt mosselen eten, maar u kunt ook meevaren op de Oosterschelde en genieten van de grootste braderie van Zeeland. Ook kunt u de bedrijvigheid rond de oesterputten bekijken. In Yerseke kunt u het leven van de visserij proeven en beleven!
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 23,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

22 augustus Lago Maggiore 2pk beschikbaar

Al in de 19e eeuw was het Lago Maggiore een plek bij uitstek waar de Europese adel graag mocht vertoeven. Vanwege de geweldige combinatie van het meer, de bergen en het klimaat bouwde men hier prachtige villa?s met indrukwekkende (botanische) tuinen. Ook tegenwoordig is dit gebied een must voor iedere liefhebber van de Italiaanse grandeur.

Dag 1 - Amsterdam - Ulm

Dag 2 - Liechtenstein en Bellinzona
Vandaag wordt een bijzondere dag: vanuit ons hotel in Duitsland rijden we naar de Oostenrijkse grens. We zien een glimp van de Bodensee alvorens we de grens met Zwitserland passeren. De lunch genieten we in Vaduz, Liechtenstein. In de middag maken we nog een stop in Bellinzona, het Italiaanse deel van Zwitserland. Tenslotte bereiken we ons hotel in ItaliŽ en hebben we maar liefst vijf landen aangedaan vandaag!

Dag 3 - Isola Bella
Vanuit ons hotel lopen we naar de boot (140 meter). Deze brengt ons in ongeveer een kwartier naar Isola Bella, een van de drie BorromeÔsche eilanden in het Lago Maggiore. U kunt dit eiland op eigen gelegenheid bezoeken. Indien gewenst kunt u het paleis en de tuin bezoeken.

Dag 4 - Lugano
Via een mooie route rijden we richting het Meer van Lugano. Halverwege vinden we de Zwitserse stad Lugano met historische gebouwen en leuke winkelstraatjes.

Dag 5 - Baveno
Op deze vrije dag kunt u genieten van al wat Baveno te bieden heeft. U kunt echter ook nogmaals de boot nemen en ťťn van de andere eilanden bezoeken!

Dag 6 - Lago di Orta
Het Lago di Orta is een kleiner, maar zeker zo schitterend gelegen, meer ten westen van het Lago Maggiore. In het meer ligt een eilandje, Isola San Giulio, dat eeuwenlang onderwerp was van legendes. Vanuit het eveneens fraaie plaatsje Orta San Giulio brengen we een bezoek aan dit eilandje.

Dag 7 - Milaan
Wereldstad Milaan mag niet in deze reis ontbreken. Economisch gezien is deze stad zeer belangrijk voor ItaliŽ, bovendien wordt Milaan, dankzij de vele designerbeurzen, gezien als modehoofdstad van het land. Belangrijke bezienswaardigheden zijn het Castello Sforzesco en de Duomo.

Dag 8 - Varese
Vanwege haar pittoreske ligging wordt Varese wel de cittŗ giardino (tuinstad) genoemd. In de ochtend brengen we een bezoek aan deze bijzondere plaats. Via een mooie route rijden we terug naar ons hotel alwaar we niet te laat zullen arriveren zodat u zich rustig kunt voorbereiden op de terugreis.

Dag 9 - Locarno en Chur
Met een bezoek aan Locarno, de zonnigste stad van Zwitserland nemen we afscheid van het Lago Maggiore. Geniet u nog even van de schitterende omgeving alvorens we de terugreis aanvaarden! De middagstop maken we in Chur.

Dag 10 - Ulm - Amsterdam

Inclusief: vervoer, negen overnachtingen op basis van half pension, boottocht Isola Bella, boottocht Lago di Orta.

Prijs: € 725,00 per persoon
Toeslag 1-persoonskamer: € 185,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

September
01 september Antiekmarkt Lille (FR) Nog enkele plaatsen

De braderie ofwel antiekmarkt in Lille is ťťn van de grootste in Europa! Verspreid over de stad zijn kraampjes met antiek, curiosa en hebbedingen te vinden. De markt bestaat maar liefst uit meer dan 200 kilometer kramen!
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 27,50 per persoon

Opstapplaatsen:
06:45 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
07:15 Buikslotermeerplein
07:45 Amstel Station

04 september Giethoorn Nog enkele plaatsen

Per touringcar vertrekken we vanuit Amsterdam naar het Hollandse VenetiŽ, Giethoorn. De grachten, de bruggen en de oude bourderijen geven Giethoorn een schilderachtig uiterlijk. We maken een rondvaart door de grachten en genieten van een heerlijke lunch. U heeft in de middag tijd om het plaatsje op eigen gelegenheid te bezoeken of te genieten op een terrasje.
Inclusief: vervoer, koffie met gebak, rondvaart, koffietafel.

Prijs: € 40,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

05 september Dinner Cruise - Lithse Ham Beschikbaar

Verse tomaten paprika soep
met rustiek stokbrood en huisgemaakte kruidenboter
-
Gekruide varkensrollade met gevulde champignon roomsaus
of
Visrolletjes in witte wijnsaus met lenteui en tomaat
Geserveerd met warme seizoensgroenten en pommes duchesse
-
Aardbeien bavarois met vruchtencoulis en slagroom

Graag verzoeken wij u de keuze vlees of vis direct bij boeken door te geven.
Inclusief: vervoer, vaartocht, diner (de drankjes zijn exclusief).

Prijs: € 49,50 per persoon

Opstapplaatsen:
14:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
15:00 Buikslotermeerplein
15:30 Amstel Station

08 september KroatiŽ 2x 2pk / 2x 1pk beschikbaar

KroatiŽ is een echte vakantiebestemming in opkomst. Dankzij de veelzijdige natuur, cultuur en eeuwenoude historie gecombineerd met het mediterrane klimaat belooft dit een geweldige reis te worden!

Dag 1 - Amsterdam - NŁrnberg

Dag 2 - NŁrnberg - Porec

Dag 3 - Porec
Porec is een schitterende, van oorsprong Romeinse, plaats en is ťťn van de grootste plaatsen in de regio IstriŽ. Ons hotel ligt aan het strand en niet ver van het centrum van Porec. Mocht u het echter toch te ver lopen vinden, dan kunt u het treintje nemen. U kunt Porec op eigen gelegenheid bezoeken.

Dag 4 - Eiland Krk
Via de Titobrug bereiken we het eiland Krk. Dit is het grootste en levendigste eiland van KroatiŽ. Opvallend is het grote verschil in landschap tussen het zuidoosten en noordwesten. We maken een rondrit op dit eiland en bezoeken de plaatsjes Malinska, Krk en Vrbnik.

Dag 5 - IstriŽ
IstriŽ kenmerkt zich door een geweldige ongerepte natuur afgewisseld met sfeervolle heuveldorpjes. Wij brengen vandaag een bezoek aan Groznjan, een middeleeuws dorpje waar de tijd heeft stilgestaan. In de middag rijden we naar Motovun. Dit plaatsje, bekend om haar truffels, is een vestingstadje en staat op de wereldefgoedlijst. Vanaf deze plaats heeft u bovendien een schitterend uitzicht over de regio.

Dag 6 - Brijuni National Park
Vanuit Fazana bereiken we het Brijuni National Park per boot. In dit park kunt u een rondrit met een treintje boeken, een fiets of een golfkarretje huren om een tocht te maken, maar u kunt het eiland natuurlijk ook te voet ontdekken. De natuur en cultuur op dit eiland zijn ongekend. Vele beroemdheden onder wie Tito, president van JoegoslaviŽ, Sophia Loren en prinses Caroline van Monaco hebben hier gewoond. Miljoenen jaren geleden leefden bovendien dinosaurussen in dit gebied. In Brijuni zijn hun voetafdrukken nog te vinden.

Dag 7 - Opatija en Rijeka
Opatija was vroeger een luchkuuroord van de Hongaarse adel. Tegenwoordig is het een bekende plaats aan de Kroatische RiviŤra met een 12 kilometer lange wandelpromenade. Rijeka is de voornaamste havenstad van het land.

Dag 8 - Rovinj
Het stadje Rovinj is een echt stukje authentiek IstriŽ. Het oude centrum, de boulevard, de gezellige cafťtjes en natuurlijk de St. Eufemija kerk moet u gezien hebben. We zorgen dat we vandaag op tijd in het hotel terug zijn zodat u nog even van het strand of van het zwembad kunt genieten.

Dag 9 - Porec - NŁrnberg

Dag 10 - NŁrnberg - Amsterdam


Inclusief: vervoer, negen overnachtingen op basis van half pension, boottocht naar Brijuni National Park.

Prijs: € 725,00 per persoon
Toeslag 1-persoonskamer: € 175,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

21 september Groeneveld: Bloemkunst Beschikbaar

Wat is er mooier dan ťťn bloem? Tienduizend bloemen! Tijdens de tentoonstelling ?Bloemkunst? verandert Kasteel Groeneveld in een bloemenzee. De zalen zijn rijk gevuld met schitterende bloemdecoraties, samengesteld door top-arrangeurs. Deze unieke tentoonstelling mag u niet missen!
Inclusief: vervoer, entree.

Prijs: € 25,00 per persoon

Opstapplaatsen:
09:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
10:00 Buikslotermeerplein
10:30 Amstel Station

22 september Hasselt Beschikbaar

Deze hoofdstad van de Smaak biedt voor ieder wat wils. Liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de grootste Japanse tuin van Europa.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 16,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

25 september OrchideeŽnhoeve Beschikbaar

In Luttelgeest kunt u genieten van de grootste OrchideeŽntuin ter wereld met onder andere een tropisch regenwoud en een oriŽntaalse siertuin. Vooral ook de Vlinder Vallei is absoluut de moeite waard! U zult in deze tuinen versteld staan van de verscheidenheid aan vorm, grootte, kleur en geur van de orchideeŽn. Heeft u ook al kennis gemaakt met de nieuwste aanwinst...? Aapjes!
Inclusief: vervoer, entree, koffie met gebak, lunch, presentje.

Prijs: € 45,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:45 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:15 Buikslotermeerplein
08:45 Amstel Station

27 september Utrechtse Heuvelrug Beschikbaar

Onderaan de Utrechtse Heuvelrug bouwde de adel langs de wetering in de 13e en 14e eeuw huizen en woontorens. We volgen deze weg en rijden naar de Weistaar voor de lunch. Deze voormalige boerderij beschikt over een leuke landwinkel en museum. Na de lunch vervolgen we onze weg en rijden we een mooie route over de Utrechtse Heuvelrug.
Inclusief: vervoer, lunch.

Prijs: € 30,00 per persoon

Opstapplaatsen:
10:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
10:30 Buikslotermeerplein
11:00 Amstel Station

29 september Bourtange Nog enkele plaatsen

De sfeervolle vesting Bourtange is een uniek historisch verdedigingswerk. Behalve verschillende musea zijn in dit plaatsje de leukste winkeltjes te vinden!
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 20,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

Oktober
03 oktober Veluwetocht Beschikbaar

Na een lekker kopje koffie beginnen we onze rit over de Veluwe. We rijden door de bossen en maken een korte stop bij Radio Kootwijk. Bij terugkomst staat onze lunch, een heerlijke erwtensoepmaaltijd, al voor ons klaar. In de middag rijden we een schitterende route door het Leuvenumse bos. Tijdens de middagstop kunt u een frisse neus halen in de gezonde boslucht.
Inclusief: vervoer, koffie met gebak, erwtensoep.

Prijs: € 30,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:45 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:15 Buikslotermeerplein
08:45 Amstel Station

05 oktober Eifel 2pk beschikbaar

Net over de grens in Duitsland gelegen is de Eifel landschappelijk een bijzonder interessant en aantrekkelijk gebied. De Eifel kenmerkt zich door stuwmeren, heuvels en historische dorpjes.

Dag 1 - Monschau
Het middeleeuwse dorpje Monschau, gelegen in de vallei van de Roer, is een waar genot om te bezoeken. Geniet u van de gezellige winkeltjes, het bekende Rode Huis, de Mosterdmolen en de glasblazer. Vanaf de Markt vertrekt iedere drie kwartier een treintje voor een rondrit door het dorp en langs de hoger gelegen burcht. Ons hotel, met zwembad en sauna, is op loopafstand van het centrum.

Dag 2 - Bad MŁnstereifel
Vandaag maken we een schitterende rondrit door de Eifel. Onderweg brengen we een bezoek aan het middeleeuwse stadje Bad MŁnstereifel.

Dag 3 - Naturpark Eifel en Vogelsang
De eerste stop vandaag is in Rurberg, aan de Rursee. De Rursee is ťťn van de grootste stuwmeren van Duitsland. Dit meer is schitterend gelegen in de heuvels. U krijgt de gelegenheid een wandelingetje te maken of een kopje koffie te drinken alvorens we onze reis voortzetten. In de middag brengen we een bezoek aan het bij velen bekende Vogelsang. Dit voormalig opleidingskamp van de SS is zeker een bezoek waard. Echter, Vogelsang is ook een geweldig uitgangspunt voor een wandeling door de omgeving. Wij laten de keus graag aan u. Aan het einde van de middag vertrekken we weer richting Nederland.


Inclusief: vervoer, twee overnachtingen op basis van half pension, gebruik van zwembad en sauna in het hotel.

Prijs: € 199,00 per persoon
Toeslag 1-persoonskamer: € 75,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

11 oktober Herfsttocht Beschikbaar

Beleef de herfst met al haar prachtige kleuren! Via een schitterende route komen we aan in Wijk bij Duurstede. We maken een wandeling door de vesting en genieten een lunch. In de middag brengen we een bezoek aan de welbekende Piramide van Austerlitz.
Inclusief: vervoer, lunch.

Prijs: € 30,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

13 oktober Lier Beschikbaar

Lier herkent men aan de Zimmer-toren met de Jubelklok en de kerk met de Peperbus. Het gezellige centrum is zeker een aanrader.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 16,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

16 oktober Bad Bentheim/Nordhorn > Volgeboekt <

Via een mooie route rijden we naar het bekende plaatsje Bad Bentheim, net over de Duitse grens. Al van ver torent de burcht boven de huizen uit. In dit leuke plaatsje maken we een stop. In de middag brengen we een bezoek aan het nabij gelegen Nordhorn. Met haar vier kanalen en kronkelige grachten staat zij bekend als Waterstad. Nordhorn is bovendien een populaire winkelstad.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 20,00 per persoon

Opstapplaatsen:
08:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:30 Buikslotermeerplein
09:00 Amstel Station

31 oktober Halloween verrassingstocht Beschikbaar

Halloween, ook wel bekend als Allerheiligenavond, All Hallows Eve, Samhain of het 'Keltisch nieuwjaar' spreekt tot de verbeelding. Zo ook bij ons...
We hebben een erg leuk en origineel programma voor u en nemen u dan ook graag mee op onze Halloween verrassingstocht 2018.
En... we beloven dat we u niet zullen laten schrikken...
Niet te erg tenminste...
Gna gna gna!!!
Inclusief: vervoer, koffie met gebak, ???, lunch.

Prijs: € 39,50 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

November
3 november Munster (DU) > Volgeboekt <

MŁnster heeft, als hanzestad en als vredesstad, een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis en is een interessante stad om te bezoeken.
Inclusief: vervoer.

Prijs: € 16,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

9 november Verrassingstocht op het water Beschikbaar

Ook in november gaan we lekker op stap!
We maken vandaag een mooie vaartocht en genieten aan boord van een lekkere lunch. Via een mooie route rijden we terug naar Amsterdam.
Inclusief: vervoer, boottocht, lunch.

Prijs: € 37,50 per persoon

Opstapplaatsen:
10:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
10:30 Buikslotermeerplein
11:00 Amstel Station

December
07 december Kerstreis Londen Beschikbaar

Dag 1 - Heenreis via Brugge
In het sfeervolle stadje Brugge maken we een korte stop. Na dit bezoek vervolgen we onze reis naar Calais alwaar we per Eurotrein het Kanaal zullen oversteken.

Dag 2 - Londen
In de ochtend rijden we richting Londen. We rijden een panoramische stadstour. We stoppen nabij Hyde Park. Vanaf dit punt heeft u vrije tijd.

Dag 3 - Terugreis via Canterbury
We brengen een bezoek aan de Engelse kathedraalstad Canterbury. Na ons bezoek beginnen we aan de terugreis.


Inclusief: vervoer, twee overnachtingen op basis van half pension, overtocht per Eurotrein.

Prijs: € 229,00 per persoon
Toeslag 1-persoonskamer: € 80,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

12 december Kerstreis Dresden Beschikbaar

Dag 1 - Heenreis: Amsterdam - Meissen

Dag 2 - Meissen
Het mooie en gezellige centrum van het stadje Meissen is op loopafstand van ons hotel gelegen. U heeft deze dag derhalve ter vrije besteding.

Dag 3 - Leipzig
In deze populaire stad vinden we het Altes Rathaus op de markt: ťťn van de mooiste Duitse renaissance gebouwen.

Dag 4 - Dresden
Dresden is een stad voor cultuurliefhebbers. In de Altstadt vinden we veel barokke en rococo architectuur.

Dag 5 - Terugreis: Meissen - Amsterdam


Inclusief: vervoer, vier overnachtingen op basis van half pension.

Prijs: € 325,00 per persoon
Toeslag 1-persoonskamer: € 100,00 per persoon

Opstapplaatsen:
07:30 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
08:00 Buikslotermeerplein
08:30 Amstel Station

25 december Eerste Kerstdag Beschikbaar

Laat u verrassen met de Kerstdagen!!! Natuurlijk willen wij u niet helemaal in het ongewisse laten. Waar kunt u op rekenen?
- De tochten zijn volledig verzorgd (koffie, lunch en diner).
- Op beide tochten hoeft u niet ver te lopen.
- De tochten zijn nieuw en hebben we niet eerder uitgevoerd!
- We gaan lekker een dagje genieten van?..!!!!
Inclusief: vervoer, koffie of thee in de bus op de heenreis, lunch, programma, diner.

Prijs: € 71,50 per persoon

Opstapplaatsen Amsterdam:
09:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
09:30 Buikslotermeerplein
10:00 Amstel Station

26 december Tweede Kerstdag Beschikbaar

Laat u verrassen met de Kerstdagen!!! Natuurlijk willen wij u niet helemaal in het ongewisse laten. Waar kunt u op rekenen?
- De tochten zijn volledig verzorgd (koffie, lunch en diner).
- Op beide tochten hoeft u niet ver te lopen.
- De tochten zijn nieuw en hebben we niet eerder uitgevoerd!
- We gaan lekker een dagje genieten van?..!!!!
Inclusief: vervoer, koffie of thee in de bus op de heenreis, lunch, programma, diner.

Prijs: € 71,50 per persoon

Opstapplaatsen Amsterdam:
09:00 Osdorper Ban, Bushalte Geer Ban
09:30 Buikslotermeerplein
10:00 Amstel Station----------------------------------------------------------------------------------------

Boeken

Graag vragen wij u uw boeking(en) te e-mailen.
Vermeld de volgende gegevens:

- Naam van de hoofdboeker
- Adres
- Gewenste tocht of tochten
- Aantal personen
- Opstapplaats

Op korte termijn ontvangt u een deelnemersbewijs per e-mail.


Betalen

Dagtochten: twee weken voor vertrek.
Meerdaagse reizen: acht tot twaalf weken voor vertrek.

Op uw deelnemersbewijs staat de exacte datum waarop het bedrag bij ons binnen dient te zijn. Ook vindt u hier het juiste rekeningnummer en de benodigde omschrijving. Het is niet mogelijk om het bedrag contant bij de bus te voldoen. Mocht u boeken binnen de gestelde termijn, dan verzoeken wij u de betaling 'zo snel mogelijk' te voldoen.


Opstapplaatsen


Osdorp bushalte Geer Ban op Osdorper Ban
Klik hier voor Geer Ban!
Buikslotermeerplein bushalte Buikslotermeerplein op de Waddenweg
(op de brug, zijde Stadsdeelkantoor)
Klik hier voor Buikslotermeerplein!
Amstel Station Julianaplein, beneden bij bus en tram
Klik hier voor Amstel Station!